12 april 2017

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni staat het klutstoernooi weer op het programma. Teams kunnen zich vanaf nu inschrijven voor dit afsluitende toernooi tijdens de familiedagen.

Inschrijving is alleen mogelijk per team. Senioren en JO19 teams kunnen zich inschrijven, maar ook vrienden en vriendinnenteams die geen lid zijn bij VV Katwijk kunnen deelnemen. De inschrijfkosten van 100 euro per team komen geheel ten goede aan de organisatie van de familiedagen.

Inschrijvingen zijn uitsluitend online mogelijk door onderstaand formulier in te vullen of door een mail te sturen naar toernooien@vvkatwijk.

Lees meer

19 april 2017

De Familiedagen V.V. Katwijk worden mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren.

 

Ouwehand/Parlevliet & Van der Plas, Cornelis Vrolijk B.V., Mol Finance Solutions V.C., Van den Bosch Schilderwerken, Van Beelen Schilderwerken, De Jong Installatie-techniek, REPEX, Van Dijk Voegwerken, Fondo Professionals .CV., Kuyt Installatie, G. Hazenoot Timmerwerken, GBI Van Dijk, Technische Unie, TBB, Maaskant Auto Service, Schildersbdrijf Axxent, De Nachtwacht, V.O.F. A&T, RMM.

Wilt u ons steunen dan kunt u contact opnemen via familiedagen@vvkatwijk.nl

 

Lees meer

31 mei 2017

Net als tijdens de vorige edities van de familiedagen staat er ook dit jaar weer een dagje uit op de planning. De bestemming op dinsdag 30 mei is Vinkeveen.

Om 9.00 uur ’s ochtends vertrekken we vanaf De Krom naar Café-Restaurant Bon in Vinkeveen. Eigenaar van dit restaurant is oud 1e elftal speler Vincent Bon. Rond 10.00 uur worden we daar dus door Vincent Bon ontvangen met koffie, thee en Vinkeveens gebak.

Om 11.00 uur stappen we op de boot om de Vinkeveense plassen te verkennen. Schipper Toon laat ons met zijn Mambo nr 5 de leukste plekjes zien. Om 12.30 uur meren wij weer aan om van een heerlijke lunch te genieten.

Na de lunch vertrekken we om 13.30 uur per Solex terug naar Katwijk. Uiteraard hebben we tussendoor nog een leuke tussenstop. Bij terugkomst op De Krom eten we met z’n allen bij Eetkamer De Krom in de kantine van VV Katwijk.

Aanmelden via familiedagen@vvkatwijk.nl.

Lees meer

17 juni 2017

Het E en D jeugdkamp 2017

De data voor het De en E jeugdkamp van 2017 zijn bekend. Zet ze vast in uw agenda

Het D jeugdkamp vindt plaats op 23 en 24 juni 2017.

Het E jeugdkamp vindt plaats op 16 en 17 juni 2017.

Lees meer